Dator till LD

Ladyn skrev ett inlägg på instagram idag och ville ha pengar till en dator. Helt rimligt enligt mig. Om har bloggat mer eller mindre gratis sen stenåldern. Och såfort de dyker upp reklam eller annonser så går hennes läsare bananas. De flesta andra bloggare med hennes följarantal lever på sina bloggar. Och dahmer vill ha en 20 i bidrag till en ny dator så hon kan fortsätta blogga.

 
Hade jag hennes antal följare hade jag sålt ut mig totalt. 
Kommentar från bloggbevakning
 

Vill helst att LD ska kunna få en bra inkomst på sin blogg. Men just nu swishar jag en 100 kr och är glad att slippa annonser för bantningskurer och hälsote varje gång jag besöker bloggen

Kommentar från bloggbevakning
 
Här pratas de om inlägget
Allmänt, Bloggbevakning | Ld | |
#1 - - BloggSessan:

Jag gillar verkligen denna blogg

Svar: Vad roligt att du gillar den :)
Bloggfokus

#2 - - Anonym:

Om du får annonser med bantning och hälsote beror det på att du har varit inne på sådana sidor. Så varför gnälla över reklam på något du själv har valt att gå in och läsa om?
Eftersom du klagar på läsare från bloggbevakning, vilket jag är. Ska jag inte gå in här fler gånger och läsa eftersom du inte gillar mig.

Svar: Menade sponsrade inlägg inte google-annonser. Har sett flera bloggare / instagrammare som gjort reklam för samma te och jag är glad att LD inte gör det eftersom de inte passar hennes målgrupp. #inteallaläsare ;) synd att du inte kommer tillbaka. Men syftade på de läsarna som drog igång ett drev emot LD, tillhör du dom så är de kanske bra. Om inte så borde du inte ta åt dig :)
Bloggfokus

Upp