Mammakroppen i sociala medier

Baking babies
BloggbevakningIdag skriver Baking babies ett bra inlägg i veckans serie om Mammakroppen. Jag tycker de är extremt viktigt att uppmärksamma hur de bilder som finns i tidningar påverkat oss. För att inte tala om sociala medier. 


På instagram och i bloggar matas vi med ännu värre ideal. Mycket för att vi på nära håll kan följa resan "tillbaka". Det skrivs om träningspass, joggingturer hem från förlossningen och hur mycket de gått ner i vikt. Samtidigt som de tar hand om hus, barn, man och djur utan problem. Inte konstigt att folk mår dåligt och tror de är gör något fel. 

Bloggbevakning skriver om Claudia idag som har ett samarbete med viktväktarna. Det är ett lysande exempel på hur kroppen och framförallt vikt framställs efter förlossningen.


Vet dock inte riktigt hur vi ska komma åt problemet. Sålänge folk följer sånna konton och köper tidningarna så kommer de produceras..Allmänt, Bloggbevakning, Claudia Concha | |
#1 - - Tinis - jättetråkig blogg (SKOJA.):

hej! har läst igenom din blogg lite och ville bara säga att du skriver om bloggar men på ett snällt sätt. Tycker jag är bra!

Kram/Tinis

Svar: Vilken trevlig kommentar, hoppas du får en bra kväll 🐞
Bloggfokus

Upp